Beenmode.be https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Ruilen

  • Eenvoudig ruilen: Bent u niet tevreden met uw aankoop? Geen probleem! Ruilen is bij ons heel eenvoudig.
  • 30 dagen ruilgarantie: U heeft maar liefst 30 dagen na ontvangst de tijd om uw artikel te ruilen voor een ander artikel.
  • Snel in huis: Na ontvangst van uw retourzending sturen wij u binnen 2 werkdagen het nieuwe artikel toe.
  • Geen verzendkosten: Voor het nieuwe artikel betaalt u geen verzendkosten, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
 
Wilt u het artikel ruilen voor een andere maat, een andere kleur of een ander artikel? Dan hoeft U alleen deze twee stappen te doorlopen.

 Vul ons retourformulier in (klik hier voor het retourformulier), dat u kunt vinden door hier te klikken. Stuur vervolgens het ingevulde retourformulier samen met het artikel dat u wilt ruilen naar ons op. Heeft u geen printer tot uw beschikking? Geen probleem. Schrijf uw naam, factuurnummer en wens (ruilen of retourneren) op een briefje en voeg dit bij het artikel in de doos of envelop.

  Retourneer uw artikel voldoende gefrankeerd naar het adres dat rechtsboven in de hoek van het verzendlabel staat vermeld:

Driehoeven 16 
5076 BB  Haaren

Bij Beenmode.be vinden we het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom bieden wij een eenvoudige ruilservice aan. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen wij u binnen 2 werkdagen het nieuwe artikel toe. En het beste nieuws? Voor het nieuwe artikel betaalt u geen verzendkosten! Let op: de kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Woont u in de buurt van onze vestiging in Haaren (Noord-Brabant)? Dan kunt u uw artikel natuurlijk ook bij ons ruilen. Op deze manier bespaart u de kosten van de retourzending. Neem even contact met ons op per e-mail of telefoon om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat het nieuwe artikel voor u klaarligt bij onze vestiging. Bij Beenmode.be doen wij er alles aan om u de beste service te bieden.