Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25185 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Goed
Erg leuk en schattig dat ik een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling kreeg! De panty's waren mooi en ook van goede kwaliteit. Eén van de panty's heeft de avond niet overleefd maar ik moet eerlijk toegeven dat ik me ook niet meer kan herinneren wat ik er allemaal in heb gedaan, ik gok dat de schuld bij mezelf en de open bar ligt :)
29/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Altijd snel en goede service
Super
29/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
De beste service die je als consument kan krijgen!
Ik bestel al jaren mijn panties bij Beenmode.nl Bij mijn laatste bestelling vertoonden de panties echter een mankement, De een na de ander...deze klacht is fantastisch opgepakt. Ik kreeg het aantal panties met (waarschijnlijk) een fabricagefout kosteloos opnieuw toegestuurd. Met begeleiding van excuses en een zeer aardige en persoonlijke correspondentie. Super!! Een trouwe en blijvende klant van Beenmode.nl
29/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Een uitgebreide webwinkel met mooie produkten
Nadat de bestelling geplaatst was, bleek er 1 product niet op voorraad te zijn. Deze werd keurig nagestuurd toe hij weer op voorraad was. Aanrader wat mij betreft.
29/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Makkelijk. Fijn. Vertrouwd Makkelijke site. Fijne kwaliteit. Snelle verzending en als er een deel verzending plaats vindt komt ook die latere verzending . Mvg Inge
28/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende pasvorm
Materiaal is heerlijk draagbaar, zonder knelpunten. De maat is zoals gezegd perfect.
28/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Alles was vgls wens en netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden.
27/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden ??
Regelmatig bestel ik artikelen bij Beenmode. NL Super blij met dit bedrijf. Alles altijd oké ? En geef graag Beenmode. NL door aan bekenden.
27/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfect!
Correcte nalevering!
27/06/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Service uitstekend
Helaas had ik een verkeerde maat doorgegeven bij een artikel het andere artikel was juist. Direct een contactformulier ingevuld met het verzoek de maat te wijzigen. De volgende werkdag ontving ik vroeg in de morgen een bevestiging dat dit gewijzigd was. Dezelfde dag nog verstuurd en de dag erna ontvangen. Dus goede service.
26/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle goede service
Sokken snel en goed geleverd
26/06/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Top!
Snelle ontvangst van mijn bestelling!
26/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service en snelle levering
Top!
26/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer snelle en uitstekende service
De dag na de bestelling keurig afgeleverd met een handgeschreven bedankje.
24/06/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Fantastische webshop
Super vriendelijke klantenservice, doen echt alle moeite om een aangename ervaring te hebben. Snelle levering. Prima retourbeleid en producten netjes omgeruild.
22/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Lange levertijd.
Levering duurde wat lang.
22/06/2022
Beoordeling: 4 / 5
Duurde veel te lang en slechte communicatie
Besteld omdat het leverbaar was. Na betaling kreeg ik door dat het niet binnen was. Moest verboden worden. Ga ik ook nakijken. Slechte communicatie betreft wanneer het wel zou komen. Uiteindelijk ontvangen. Het product an sich is gewoon goed, maar dat wist ik al
20/06/2022
Beoordeling: 1.5 / 5
Goede en snelle service
Goede en snelle service
19/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en duidelijk
Makkelijk besteld, snel in huis
19/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Nog geen oordeel
Mijn hemdjes moeten nog komen
19/06/2022
Beoordeling: 3 / 5
Een fijne en goede verkoopsite ?Beenmode?.
De service is top en het product geweldig
19/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon goed geregeld
Alles zoals je van een online aankoop zou moeten verwachten.
18/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima en Compleet
Al een paar keer heb ik de Oroblu Repos 70 dernier en Oroblu Plaisir 40 dernier besteld. Altijd vlot (na)geleverd. Nu maar eens overgestapt op de betere corrigerende boyshort. Dit keer van Maidcenform. En ja hoor dezelfde service en kwaliteit bedankt. "Beenmode je eigen lingeriewinkel thuis!".
16/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Weer een snelle levering. Netjes verpakt.
16/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige service
Zeer vriendelijke betrokken medewerkers. Klantvriendelijkheid ten top.
16/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en correct
Goede levering, wat niet alles op voorraad, maar nalevering was toch snel .
14/06/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed
De eerste bestelling verliep uitstekend. Nog een nabestellingen gedaan 2 slipjes van spanx zwart xl en reeds betaald niets meer van gehoord. Wanneer mag ik deze verwachten
14/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Levering duurde veel te lang
Besteld maar werd niet aangegeven dat het niet op voorraad was. Kreeg je pas te zien in bestelbevestiging. Zou netjes zijn als het direct bij het artikel staat wat je wilt bestellen. Daarna duurde levering veel langer dan aangegeven. Had hier nooit besteld als voorraad ( of eigenlijk het niet op voorraad zijn) netjes vooraf aangegeven was geweest.
14/06/2022
Beoordeling: 0.5 / 5
Snelle levering.
Duidelijke side en snelle levering.
13/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
ontevreden
Stuurde de niet passende steunkous retour Geen reactie of terugbetaling ontvangen.
13/06/2022
Beoordeling: 0.5 / 5
Snelle levering
Er wordt uitstekend gecommuniceerd over de levering.
13/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Strak geregeld.
Meerdere malen besteld. Altijd snel geleverd. Heel netjes en verantwoord ingepakt . Goede keuze van luxe production tegen redelijke prijzen.
13/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snel in huis, top service
13/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon goed
Ik kende de Bonnie Doon sokken van jaren geleden. Waren niet meer verkrijgbaar in mijn woonplaats. Ik hoop dat ze nog net zo goed zijn.
13/06/2022
Beoordeling: 4 / 5
Maat niet goed, trage levering.
Maat kniekous is voor 0-3 maanden, maar is maat 15-16, dit is voor 4+ maanden. Levering duurde erg lang1.5 week...
10/06/2022
Beoordeling: 2 / 5
Website moet worden verbeterd!
Inloggen voor bestelling beenmode.nl werkt niet. Telefonisch uitstekend geholpen met bestelling.
10/06/2022
Beoordeling: 3 / 5
zeer positieve ervaring!
vlotte levering van goede producten.Goede communicatie met klant.
10/06/2022
Beoordeling: 4 / 5
Hele goede service
In 1 e instantie was mijn product niet op voorraad. Maar ik ben daar goed over geïnformeerd. Toen ik het kreeg bleek het te klein. Ik heb gebeld, en het product teruggestuurd en kreeg gelijk een andere. Ik had ook nog n tegoedbon gekregen bij de 1 e levering, dit was omdat ik lang op de 1e heb moeten wachten.
10/06/2022
Beoordeling: 4 / 5
Perfect
Duidelijke site, snelle levering....top
09/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fijn zo snel in huis
Keurig verpakt, snelle verzending en ook de nabestelling was er ook nog snel. Achteraf had het nog bij elkaar gekund.
09/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fijne website
Super snelle levering! Top!
09/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima producten. Prima advies via klantenservice!
Prima producten. Prima advies via klantenservice.
09/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaring met levering!!!
Werd op tijd geleverd, zijn voor een oudere vrouw dus mbt kwaliteit kan ik niets uitleggen.
09/06/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle verzorgde levering
Snelle afhandeling, zorgvuldige en nette verpakking super
09/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en goede service!
Heel veel keuze, snelle en nette verzending.
08/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch en uitgebreid aanbod
Beenmode heeft een hele mooie duidelijke site met een nog mooiere webshop. Een enorm uitgebreid mooi aanbod van artikelen!
08/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed!
Alles netjes ingepakt, op tijd geleverd. Niks op aan te merken!
08/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
mooie top
snelle levering
08/06/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Goed en snel geleverd
Klantenservice nam zelf contact op toen iets niet meer leverbaar was, met een advies wat wel zou kunnen. Bovendien supersnelle levering en bij retour snel geld terug.
08/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
07/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.be
Betaalmogelijkheden
De merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten