Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
24561 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Snel geleverd, keurig verpakt!
Snel geleverd, keurig verpakt.
27/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Ik kreeg wat ik bestelde, binnen 1 dag
Ik wilde een paar sokken, makkelijk gevonden via goede website, snel besteld. Keurige bezorging, zoals afgesproken.
27/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitgebreide keuze
Veel keus, kwaliteit en snel geleverd.
27/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Perfecte service
Duidelijke webshop. Snelle levering. Wat op voorraad was, was de volgende dag al in huis. De rest een paar dagen later. Van mij had het met zo?n snelle levering ook in 1x verzonden mogen worden. Maar ik vind dit wel heel netjes.
27/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snel en accuraat
27/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering en goed product.
Leuk verpakt; mooi product!
27/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en mooi verpakt
De bestelling kwam snel, de doos zag er netjes uit en het uitpakken was leuk omdat het zo verzorgd ingepakt was. De producten zijn van uitstekende kwaliteit. De webshop heeft een heel mooi aanbod.
27/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Klantgerichtheid is geweldig
Ondanks dat wat ik besteld had geruild moest worden bleef de service helemaal goed. Een betrouwbare leverancier met zorgzaamheid voor je bestelde producten, top!
27/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Hoewel 1 van mijn producten laat was doordat het niet op voorraad was prima geholpen
Prima service, persoonlijk. Goed geholpen ondanks dat mijn bestelde product er niet was.
27/01/2022
Beoordeling: 4 / 5
snel, professioneel
uitstekend
27/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima!
Prima
27/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
10
Geweldig, goede kousen en goede service top
27/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel leveren, goed advies en flexibel in aanpassen van de bestelling.
Baby slofjes besteld, snel geleverd, 1 nalevering deze in maat aangepast en een dag daarna al thuisbezorgd. Top dus.
27/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Zeer tevreden. Bij zowel telefonische als schriftelijke bestelling uitstekend te woord gestaan en geregeld.
26/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zorgvuldig en attent
Met soms zelfs een handgeschreven groet! Zo leuk!
26/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
geweldige en snelle service
ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld; op mijn vraag of ik dit kon retourneren snelle reactie en binnen 2 dagen lag de juiste maat in mijn brievenbus. Ook was het zo verpakt dat het een werkelijk luxe Kado was aan mezelf. Dankjewel
26/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fijn dat ik de producten via internet kan kopen
Besteld en de volgende dag al in huis. Dus een volgende keer zal ik weer via deze site weer bestellen.
26/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Ontzettend klantvriendelijk
Werd gebeld of de bestelling wel klopte Omdat ik verschillende maten had besteld Vond ik echt goed mee gedacht
26/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Overzichtelijke site, snelle levering.
De zoekfunctie werkt goed, omschrijving van de panties was duidelijk, snelle levering.
25/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Makkelijk bestellen. Volgende dag keurig verpakt in huis!
25/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel tevreden
Snel ontvangen. Fijne sokken
25/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Vlot verlopen
Ik had pantoffels voor mijn man besteld, maar ze waren te smal voor zijn brede voet, heb deze teruggestuurd en het bedrag werd op mijn rekening teruggestort.
25/01/2022
Beoordeling: 4 / 5
Geweldige producten
Ik koop mijn panties altijd hier, fantastische kwaliteit en veel mooie kleuren. Snelle levering en mocht een product niet op voorraad zijn, dan verloopt de nalevering prima.
25/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer klantvriendelijk.
Een bedrijf wat meelevend is wanneer je bestelling niet meer leverbaar blijkt te zijn of niet voldoet aan de verwachting.
25/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima!
Goede service, snelle verzending, duidelijke en correcte communicatie, keurig verpakt!
25/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
goed
zeer snelle service
25/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering.
Snelle levering van mijn bestelling. Alleen jammer dat ze niet de goede maat panty's gestuurd hadden. Dit was zonder tussenstuk, dus vallen iets kleiner uit.
24/01/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Onvoldoende
Hallo lezer, In de basis ben.ik altijd tevreden maar in dit geval mis ik nog 3 panty's en vind het gek nu al een beoordeling te moeten doen. Ik heb geen verdere communicatie gehad over de status.
24/01/2022
Beoordeling: 3 / 5
Super
Daar de bestelde artikelen niet voorradig waren werd er een alternatief geboden. Zeer behulpzaam. Kwaliteit zeer goed.
24/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige service
Panty niet leverbaar, krijg ik keurig de keuze voor andere modellen welke kosteloos word opgestuurd.
24/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Weer tevreden!
Door de duidelijke en overzichtelijke website heb ik weer bij mijn favoriete merken een zeer goede keuze kunnen maken. De snelle verzending en de persoonlijke handgeschreven kaart maken het weer helemaal af.
24/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede pasvorm en warmte.
Ook geschikt om in gemaksschoenen te dragen.
24/01/2022
Beoordeling: 4 / 5
Mijn voeten zijn lekker warm!
In het begin dacht ik: 'Niet zo warm aan de voeten'. Maar dat kwam omdat de pantoffels nog niet opgewarmd waren. Allengs werd dat beter!
24/01/2022
Beoordeling: 4 / 5
Zeer goede ervaring
Snelle service, heel betrouwbaar adres
24/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
heel tevreden
Snelle levering en goede prijs
24/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Duidelijke website, snelle levering. Aanbevelenswaardig.
23/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ben zeer tevreden
Mijn bestelling in goede orde ontvangen
23/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
snelle levering en fijne service
Mijn echtgenoot bestelde vaker bij jullie, ik niet maar ben overstag gegaan na de levering van ook mijn bestelling. Heel snel en correct. Ook de terugbetaling van een retourzending verloop super snel, de bestelling was trouwens mijn eigen fout ! Ik wilde zelf graag een dikke maillot maar bestelde helaas een kindermaillot. Vriendelijke groet, Ine
23/01/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima service
Snel geleverd, prima kousen
23/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
super goede firma
Snelle levering ,keurig verpakt. een goed adres!
23/01/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer hulpvaardig personeel en mooi verzorgd pakket
Contact voor mijn bestelling was uitstekend: snel antwoord, zeer hulpvaardig en kundig. Bestelling was heel mooi verzorgd ingepakt. Echt aandacht aan besteed. Aanrader!
23/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top service
Top
23/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Alles prima geleverd niks op aan te merken.
21/01/2022
Beoordeling: 4 / 5
Makkeliljk
Ik vond die handgeschreven boodschap in mijn pakje erg lief. Eigenlijk wou ik leggings van Kunert maar op de website kon ik ze niet in mijn maat bestellen. Hetzelfde gold voor een paar ander merken. Is dit een fout op de website? Of zijn ze gewoon niet beschikbaar? In het algemeen of via jullie? Ik heb nu Esprit besteld en die zijn ok, maar Kunert panties zijn een stuk comfortabeler, en daarom had ik gehoopt Kunert leggings te vinden.
21/01/2022
Beoordeling: 4 / 5
Supersnelle verzending en heerlijke sloffen!
Helemaal top. Heerlijke warme sloffen, fijne flexibele zool en ook nog mooi om te zien. De maat valt precies goed en vandaag besteld is écht morgen in huis! Erg tevreden!
21/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en netjes
Snelle service en in prachtige verpakking geleverd
21/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service, ruim assortiment
Bij levering was er klein foutje gemaakt door leverancier (verkeerde maat in verpakking). Telefoon werd meteen opgenomen en probleem opgelost. Korting gekregen terwijl fout niet bij beenmode.nl lag. Dat noem ik klantgericht zijn!
21/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Snelle service. Goede kwaliteit
20/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima opvolging!
Het hele traject van bestellen, update van bestelling en verzending verliepen naar wens en volgens planning. Top geregeld dus!
20/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
dit is mijn manier om kwaliteit te kopen
zo fijn dat ik bij Beenmode .nl zo goed kan slagen voor de keus om sokken te kopen want waar koop ik die goed ? dat kan bij Beenmode.nl. Alles soorten en maten sokken en panty's . top service en netjes verpakt leuk het voelt als een cadeautje en om een cadeautje te geven zo aan iemand ook leuk.
20/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Bij www.beenmode.be
www.beenmode.be
9,3
24561 beoordelingen
Thuiswinkel Waarborgfonds
Betaalmogelijkheden
Beveiligde SSL Verbinding

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten