Beenmode.be https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Verzendmogelijkheden

VOOR 17.00 UUR BESTELD, VANDAAG VERZONDEN
 

Bestelt u op een werkdag voor 17.00 uur bij Beenmode.be, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden in een duurzame verpakking van 100% gerecycled materiaal. Wij streven ernaar om samen met onze verzendpartner PostNL uw bestelling de volgende dag te bezorgen. Als u op een zaterdag, zondag of feestdag bestelt, wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden.

Wij hebben bewust gekozen voor PostNL als verzendpartner vanwege de volgende voordelen:

  • levering van dinsdag tot en met zaterdag
  • ook bij uw buren afleveren indien gewenst
  • het kunnen volgen van uw pakket
  • voordelige tarieven.

Hierdoor kunnen wij bij bestellingen vanaf € 39,00 (naar Nederland en België) gratis verzenden.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Daarna gaan wij direct aan de slag om uw bestelling keurig in te pakken en te versturen.

Zodra wij uw bestelling verzenden, sturen wij u een e-mail met de track and trace code. Hiermee kunt u uw pakket volgen op de website van onze verzendpartner PostNL. Voor internationale zendingen kunt u de PostNL International Parcel Tracking gebruiken.

Uw bestelling wordt verzonden als brievenbuspakje of als pakket. Meestal verzenden we bestellingen als brievenbuspakje, zodat u niet thuis hoeft te blijven voor de bezorging. Bij grotere bestellingen die niet door de brievenbus passen, verzenden we als pakket. In de e-mail met de track and trace code staat vermeld of uw bestelling is verzonden als brievenbuspakje of als pakket.

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij een PostNL Afhaalpunt (Pakjegemak) bij u in de buurt. Hiermee kunt u het moment kiezen waarop u het pakket ophaalt en wordt het pakket tot maximaal twee weken bewaard op het afhaalpunt. Tijdens het bestelproces kunt u de service 'PostNL Afhaalpunt' selecteren.