Beenmode.be https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Over Beenmode | Yunders

Welkom! Hier ziet u wie we zijn, wat we doen en wat we belangrijk vinden, zodat u vertrouwen hebt in onze advisering, onze producten en onze service. Met ons, inmiddels tweede generatie, familiebedrijf hebben we sinds 1984 maar één doel. U comfortabel en zelfverzekerd laten voelen met de beste kwaliteit onder uw kleding.

Passie voor Beenmode sinds 1984

Beenmode.nl heeft een grote passie voor beenmode en meer dan twintig jaar ervaring in beenmode-speciaalzaken in Tilburg, Waalwijk en Helmond. Wij zijn dé beste en grootste online specialist in panty’s, sokken, pantoffels, ondermode, shapewear en badmode voor kwaliteitsbewuste consumenten. De oorsprong van Beenmode.nl | Yunders brengt ons terug naar 1984. Op basis van alle jaren ervaring zijn wij in staat om de juiste producten te selecteren en de beste collecties samen te stellen. Onze vergaande product- en materiaalkennis stelt ons in staat alle producten zelf te testen volgens onze eigen hoge kwaliteitseisen. Daarnaast hebben wij in al die jaren een hechte relatie opgebouwd met alle vooraanstaande topmerken. Vanwege onze bewezen historie in levering van kwalitatieve beenmode, is onze merkportfolio niet alleen van het hogere niveau, maar hebben we ook in de breedte alle merken al jaren aan ons weten te binden.

 
 

Onze producten

Beenmode.nl biedt exclusief sokken, panty’s en kousen van hoge kwaliteit. We besteden veel aandacht aan de selectie, inkoop en verzending van onze producten. U vindt bij ons dan ook keurig afgewerkte producten met een uitstekende pasvorm, in de nieuwste modekleuren en modellen. Voor mannen, vrouwen én kinderen!

Excellente service en persoonlijke advies

We beschouwen iedere klant als uniek en willen u daarom de service bieden die u verdient. Beenmode.nl combineert het gemak van online shoppen met excellente service en persoonlijk advies. Precies zoals u van een professionele online webwinkel kunt verwachten.

 
 

Contact

Ons team staat van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur met plezier voor u klaar. Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Laat het ons weten. Zo kunnen wij u zowel voor, tijdens, als na de aankoop de service bieden die u van ons verwacht.

Ons team

Het team van Beenmode.nl stelt zich graag aan u voor.

Adrienne
Anne
Britt
Danique
Evie
Inge
Karin
Leontine
Lotte
Luuk
Melissa
Rosa-Lin
Stijn
Paul
Jan