Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26143 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Retourneren

Zodra wij uw zending ontvangen hebben en deze voldoet aan alle retourvoorwaarden (deze vindt u hier), of op het moment dat u aantoont de goederen te hebben teruggezonden, storten wij het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst gewoon terug. Wij hanteren gratis verzending vanaf 39 euro, echter het retour zenden is daarom wel voor eigen rekening. 

Let op: De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
 
Retourneren bij onze vestiging
Woont u in de buurt van Beenmode.be, dan kunt u uw artikel natuurlijk ook bij onze vestiging retourneren. Op deze manier betaalt u geen portokosten voor de retourzending.

Wij zijn gevestigd aan de Driehoeven in Haaren (Noord-Brabant). U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur van harte welkom. Wilt u het artikel retourneren bij onze vestiging? Laat ons dat dan even per mail of telefonisch weten.
Bij Beenmode.be
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten