Beenmode.be https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Herroepingsrecht

Herroepingsrecht, wat betekent dit precies bij Beenmode.be in België?
Bij een online aankoop is het lastiger om artikelen vast te houden, te beoordelen en te passen. Daarom heeft u bij ons het recht op bedenktijd, ook wel herroepingsrecht genoemd.

Bij Beenmode.be heeft u 30 dagen bedenktijd vanaf de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Bij deelleveringen gaat deze termijn in zodra u het laatste artikel uit uw bestelling heeft ontvangen. Mocht uw aankoop niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u het artikel binnen deze termijn ruilen of retourneren. Onze eenvoudige ruil- en retourprocedure vindt u op onze website.

Als u aan alle retourvoorwaarden voldoet en kunt aantonen dat de retourzending binnen 14 dagen na herroeping aan ons is teruggestuurd, heeft u recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Wij streven ernaar om het aankoopbedrag binnen 14 dagen na herroeping van uw retourzending terug te storten op uw bank-, PayPal of creditcardrekening. We mogen echter wachten met terugbetalen totdat we de goederen terug hebben ontvangen of u heeft aangetoond de goederen te hebben teruggezonden. Houd er rekening mee dat u alleen aansprakelijk bent voor de waardevermindering van de goederen als deze het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Als u een artikel retourneert, krijgt u het bedrag teruggestort op de rekening die u heeft gebruikt om de betaling te voldoen. Als u ons toestemming geeft voor een ander betaalmiddel, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat bij beschadigde of onvolledige artikelen waardevermindering in rekening wordt gebracht.

Als u verzendkosten heeft betaald voor de heenzending en de gehele bestelling retourneert, betalen we niet alleen het aankoopbedrag terug, maar ook de verzendkosten die u heeft betaald. Let op: de kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

U kunt het retourformulier eenvoudig downloaden van onze website. Als u liever het wettelijk vastgestelde formulier voor herroepingen wilt gebruiken, kunt u deze ook downloaden van onze website.

Als u vragen heeft over het retourproces, kunt u ons bereiken via +31 (0)85 902 8001 of via [email protected]. We zullen ons best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Ons retouradres is:
Driehoeven 16
5076 BB Haaren