Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26143 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Klantenservice: Herroepingsrecht

Het bedrag krijgt u teruggestort op de rekening die u heeft gebruikt om de betaling te voldoen, tenzij u ons toestemming geeft voor een ander betaalmiddel. Hier zullen nooit extra kosten voor u aan zijn verbonden. Als een artikel beschadigd of incompleet is, wordt waardevermindering in rekening gebracht.

Heeft u verzendkosten betaald voor de heenzending? Als u de gehele bestelling retourneert, betalen we niet alleen het aankoopbedrag, maar ook de door u betaalde verzendkosten terug. 

Let op: De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Retourformulier
Wilt u een artikel retourneren? Dit doet u eenvoudig via het retourformulier, welke u hier kunt downloaden.
 
Uiteraard kunt u bij ons ook gebruik maken van het wettelijk vastgestelde formulier voor herroepingen, welke u hier kunt downloaden.

Is het u niet helemaal duidelijk? Bel ons gerust op +31 (0)85 902 8001 of stuur ons een e-mail via [email protected]. Wij zorgen ervoor dat uw vraag zo snel mogelijk wordt beantwoord!

Retouradres
Driehoeven 16
5076BB Haaren
Bij Beenmode.be
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten