Beenmode.be https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
  Tweede generatie familiebedrijf
Klantenservice  -  Vragen? Bel ons op +31 85 902 8001

Waar moet ik op letten bij een panty?

Waarop letten bij het kiezen van de beste panty?


Als je op zoek bent naar de perfecte panty, is het belangrijk om bij het begin te beginnen. Hier zijn enkele factoren om in gedachten te houden:

Seizoen en dikte

Het seizoen waarin je de panty gaat dragen, bepaalt welke dikte het meest geschikt is. Voor de zomer zijn de Oroblu Suntime 15, Falke Shelina 12 en Wolford Pure 10 erg populair. Voor de winter zijn de Kunert Warm Up 60, Falke Pure Matt 50 en Wolford Velvet de Luxe 66 aanraders. Wil je de juiste dikte vinden, bekijk dan onze "Hoeveel denier moet ik kiezen?" pagina.

Populaire zomerpanty's:
1) Oroblu Suntime 15
2) Falke Shelina 12
3) Wolford Pure 10


     

    Oroblu Suntime 15              Falke Shelina 12                Wolford Pure 10


Populaire winterpanty's:
1) Kunert Warm Up 60
2) Falke Pure Matt 50
3) Wolford Velvet de Luxe 66
 

     

   Kunert Warm Up 60             Falke Pure Matt 50      Wolford Velvet de Luxe 66

 

Kies de perfecte panty voor elke gelegenheid: glans of mat?

Bij het kiezen van de juiste panty is het belangrijk om rekening te houden met de gelegenheid of dresscode. Natuurlijk is smaak persoonlijk, maar wij geven onze klanten graag een paar richtlijnen om altijd chique voor de dag te komen.

Dagelijks gebruik: Voor dagelijks gebruik raden wij panty's aan van Falke of Wolford vanwege het superieure draagcomfort, de sterkte en de vezels die er heel mooi uitzien. Met deze panty's kun je makkelijk een volledig seizoen doen als je er voorzichtig mee omgaat. Het is altijd verstandig om je geld uit te geven aan één wat duurdere panty voor het comfort en de kwaliteit, in plaats van tien goedkopere panty's van lage kwaliteit die in de heup of band snijden. Dit zijn de beste panty's volgens onze tests:

1) MarcMarcs Comfort 40
2) Wolford Pure 50
3) Falke Matt Deluxe 20


    

 MarcMarcs Comfort 40            Wolford Pure 50               Falke Matt Deluxe 20
 

- Bruiloft: als je een panty draagt op een bruiloft, is het aan te raden om te kiezen voor een panty met een lichte transparantie die een matte uitstraling heeft. Het aantal deniers moet niet hoger zijn dan 20, of maximaal 30. Deze combinatie van een matte optiek en 20 deniers zorgt altijd voor een stijlvolle look.

- White Tie: voor een evenement met een dresscode 'White Tie' kan je kiezen voor een panty in verschillende kleuren, van transparant tot donker, met een matte of glanzende uitstraling. Het aantal deniers moet niet hoger zijn dan 20, of maximaal 30. Bij deze gelegenheid kan de panty licht glanzend zijn of een klein speciaal effect hebben, zoals de Oroblu Diamonds;

- Black Tie:
bij een elegant en feestelijk evenement zoals 'Black Tie' draagt een dame meestal een lange avondjurk. De panty moet daarbij niet opvallend zijn en op de achtergrond blijven. Kies daarom voor een matte en effen panty in zwart, met maximaal 20 deniers of minder, zodat er een subtiele tint van de benen te zien is. Dit geeft een luxe uitstraling.