Gratis verzendingTweede generatie familiebedrijf
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
25726 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Geweldig
Mijn pakje snel ontvangen. Sokken waren mooi ingepakt en een persoonlijk geschreven kaartje erbij.
26/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
De levering ging snel
Ik heb nog geen ervaring. Maar ik heb mijn sloffen geretourneerd,en hoop dat de aflevering en de terug gave van het geld snel gebeurd.
26/11/2022
Beoordeling: 2.5 / 5
Perfect!!
Fijne site, goede prijs, snelle levering en goed ingepakt. Kaartje erbij ook nog. Echt topppp. Bedankt team Beenmode:)
26/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super !
Mooie sokken, snelle levering en dan ook nog een persoonlijk briefje , helemaal TOP !
25/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snelle bevestiging en vlotte levering. Ruime keuze, ook grote maten. Duidelijke website.
25/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
prima service, goed en snel
prettig en persoonlijk, eerlijkheid werd bijzonder gewaardeerd, toen ik meldde dat ik 3 paar sokken teveel had ontvangen. Ik vond dat uiteraard normaal om te laten weten. Ik kreeg toen een kortingsbon, en vond dat ondanks dat het niet nodig was, heel leuk om te ontvangen!
25/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima
Wat ik besteld heb komt overeen met de site.
24/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Verkeerde ontvangen
Niet het bestelde ontvangen. Na enige mailtjes wilde ze toch graag uitzoeken waar het mis was gegaan. Dit werd bij mij neergelegd. Tegelijk ik toch echt kan zien wat ik besteld heb. Het is allemaal afgehaald maar vond het niet zo netjes.
24/11/2022
Beoordeling: 2 / 5
Excellent
Presentation package was very good.
24/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geen echte warme pantoffels
Had gehoopt voor dat bedrag wel lekker warme pantoffels te hebben aangeschaft.
24/11/2022
Beoordeling: 1.5 / 5
Netjes
Snel en netjes bezorgd!
24/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima traject van koop tot bezorging van perfecte pantoffels.
Na ervaringen van een familielid met dit product heb ik de keuze gemaakt voor deze pantoffels van Giesswein. je hebt meteen warme voeten ....
23/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Ruim assortiment
In tegenstelling tot andere heeft Beenmode.nl voldoende aanbod van hetzelfde merk om uit te kiezen. De verzending was snel (één dag) en de producten waren netjes verpakt.
23/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede informatie snel bezorgd
Maattabellen kloppen, goede producten snel bezorgd. Heel fijn!
23/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Correct afgehandeld
23/11/2022
Beoordeling: 3 / 5
Prachtige sloffen goed verpakt en zeer snel geleverd
Dit worden schitterende sint cadeautjes
22/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fijne producten en snelle verzending
Fijne producten en snelle verzending
22/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Attent in berichtgeving
22/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Alles is goed ontvagen
En de producten zijn naar wens
22/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snel geleverd en keurig verpakt
Prettig werkende website bovendirn
22/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie website met een uitgebreide keuze
Super snelle levering van de schitterende maillot voor mijn kleindochter. Nog mooier dan de foto op de website (Top)
21/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende ervaring weer.
Voor de tweede keer hier besteld en zeker niet de laatste keer. Een paar sokken was de levertijd een paar dagen langer. Werd nageleverd. Handig in de brievenbus, hoef je niet voor thuis te blijven. Had ook een opmerking over geleverde sokken. Goede uitleg en advies gekregen.
21/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd en goede kwalkteit produkt
Zie bovenstaande zin
21/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mijn pantoffels
Binnen 2 dagen had ik mijn heerlijke pantoffels van Giesswein, die ik besteld had, in huis. Wat was dit een goede en snelle reaktie
21/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel correct en vlot behandeld !
Heel fijn contact en hele goede service ! Een aanrader
21/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering
Snelle levering en een uitgebreide collectie
21/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Overzichtelijke website. Eenvoudig bestelproces. Goede informatie. Redelijk snelle bezorging.
20/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
Komen afspraken qua levering na, prima service.
Goede ervaring. Bestelling op tijd geleverd, zoals aangegeven. Netjes verpakt. Geen op- of aanmerkingen.
19/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima product, snelle en nette levering
Snelle en correcte levering van een goed product.
19/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Mooi ingepakt cadeautje voor mezelf , super!
19/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Perfecte service
Snel, netjes verpakt en tevreden over product.
18/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Mooie website, snelle levering!
18/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel fijn en goed.
Hele mooi producten. Heel snelle levering en vriendelijk en attent kaartje erbij.
17/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service
Goede service, ik heb een product naar wens kunnen ruilen voor een andere maat.
17/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snelle levering, netjes verpakt.
16/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top, niks op aan te merken
Er was nog een stuk van het artikel op voorraad volgens de webshop, in deze gevallen wil ik nog wel eens van tevoren bellen om er zeker van te zijn dat het artikel ook echt beschikbaar is en ik kreeg binnen een minuut iemand aan de lijn die me goed heeft geholpen. Item kwam een dag later netjes verpakt bij mij binnen.
16/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend!
Groot assortiment, goede kwaliteit producten en snelle verzending.
16/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Geleverde kwam overeen met wat ik besteld had. Prima
16/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
een goede communicatie
Er wordt meegedacht en daarna snelle levering.
16/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
Top service
Bestelde maat was te klein, terug gestuurd, grotere maat besteld en ook deze werd volgende dag bezorgd. Netjes bericht ontvangen dat teruggestuurde artikel was ontvangen. Fijne webshop om te onthouden!
16/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima product
Heerlijk warme sloffen. Met de vorige Hohenzollern ik jaren gedaan!
16/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en mooie kwaliteit.
Mijn eerste keer bij dit bedrijf en ik kan alleen maar zeggen dat het super gegaan is.
16/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fijn telefonisch te woord gestaan!
Fijn telefonisch te woord gestaan!
15/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
goed
snelle levering en fijn dat het door de brievenbus past
15/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prachtig assortiment en goede service
Ik heb met kleding altijd moeite om de juiste maat te vinden. Zo ben ik voor mijn beenlengte (1,05 meter) altijd aangewezen op de grootste maat, die qua omvang dan weer 10 maten te ruim is (ik heb kledingmaat 34-36). Gelukkig heeft Beenmode.nl de accurate specificaties! Ik heb voor de winter een Falke en Kunert besteld en beide merken passen perfect in maat S-M!
15/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima bezorging goed en snel . Fijne pantoffels
Prima zie boven
14/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel & goed
Mooie sloffen van prestigieus merk (kan me overigens niks schelen); snel gevonden, uitstekend en ,,just in time'' bezorgd.
14/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Snelle en adequate levering. Pasvorm en kwaliteit goed.
14/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
snelle service en duidelijke website
Producten komen overeen met website. wordt super snel bezorgd. Goede kwaliteit producten ook.
14/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel erg blij!
Heel erg blij met mijn lievelingssokken van Hudson! En ook nog eens supersnel geleverd!
14/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Bij Beenmode.be
Betaalmogelijkheden
Door een familie gerunde gespecialiseerde multibrand-store voor heel Europa - de merknamen Beenmode en Yunders vallen onder dezelfde familie. Yunders vertegenwoordigd onze internationale ambitie en waarborgt onze focus op de toekomst.
Beveiligde SSL Verbinding
DMCA.com Protection Status

Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten